Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022

Μπισκότα γλυκάνισου

 

Υλικά

2 αυγά

150 γ ζάχαρη

170 γ αλεύρι

1 κουταλιά της σούπας γλυκάνισο σπόρο

1 κουταλάκι σκόνη γλυκάνισο

 

Εκτέλεση

Σε μπολ βάζουμε τα αυγά με την ζάχαρη και κτυπάμε με το μίξερ χειρός. Προσθέτουμε το αλεύρι ανακατεμένο, με το γλυκάνισο. Σε πλαστική θήκη κορνέ βάζουμε το μείγμα μας. Όχι με πολύ μικρή τρύπα. Μεταφέρουμε σε ταψί με λαδόκολλά. Τοποθετούμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 150 βαθμούς για 20 λεπτά.