Υλικά
1 αυγό
100 γ ζάχαρη
100 γ λάδι καλαμποκιού
60 γ γάλα
2 βανίλιες
100 γ καρύδα
250 γ αλεύρι
Εκτέλεση
Σε μπολ βάζουμε το αυγό με την ζάχαρη και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε
τις βανίλιες, το λάδι και το γάλα. Ανακατεύουμε. Προσθέτουμε την καρύδα. Ανακατεύουμε
πολύ καλά. Προσθέτουμε το αλεύρι και μετά τα 150 γραμμάρια σιγά σιγά για να
γίνει μια μάζα που να μη κολλάει στο χέρι. Έβαλα τελικά αρκετό αλεύρι γιατί
ήταν σαν πούδρα ποιοτικά. Κόβουμε από την ζύμη μικρά μπαλάκια. Τα πλάθουμε
ελαφρά και τα τοποθετούμε σε ταψί με λαδόκολλα. Σε προθερμασμένο φούρνο στους 170
βαθμούς τοποθετούμε το ταψί μας για 40 λεπτά.