Τρίτη 2 Μαρτίου 2021

Ομελέτα με καρότα

 

Υλικά

2 καρότα

2 αυγά

1 κουταλάκι του γλυκού λάδι

1 πρέζα αλάτι

1 πρέζα πιπέρι

1 πρέζα δυόσμο

 

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε και κόβουμε σε φλούδες τα καρότα. Βάζουμε τηγάνι με  λάδι σε δυνατή φωτιά με τα καρότα. Βάζουμε τα αυγά σε μπολ με όλα τα υλικά και τα κτυπάμε. Όταν τα καρότα έχουν μαλακώσει και πήραν γυαλιστερό χρώμα, προσθέτουμε τα αυγά. Αργότερα τα γυρίζουμε ανάποδα με σπάτουλα στο τηγάνι μας. Συνοδεύετε με ελιές παραγωγής μας.