Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020

Κέικ με φουντούκια και αμύγδαλα

 


Υλικά

200 γ ζάχαρη

 70 γ λάδι καλαμποκιού

50 γ φουντούκια

50 γ αμύγδαλα καθαρισμένα

300 γ αλεύρι

220 γ γάλα

3 αυγά

1 κουταλιά της σούπας ρούμι

1 κουταλάκι του γλυκού γεμάτη μπέικιν

 

Εκτέλεση

Σε μπολ βάζουμε τα αυγά και το ρούμι και τα κτυπάμε. Προσθέτουμε όλα τα άλλα υλικά, και τέλος το αλεύρι, τα φουντούκια και τα αμύγδαλα. Ανακατεύουμε καλά και τοποθετούμε σε φόρμα το μύγμα μας, που πριν βάλαμε βούτυρο και πασπαλίσαμε με αλεύρι. Την τοποθετούμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά.