Υλικά
350 γ αλεύρι
200 γ λάδι καλαμποκιού
200 γ ανθότυρο
200 γιαούρτι 2%
λιπαρά
Αλάτι, πιπέρι, δυόσμο
3 αυγά
2 κουταλάκια του γλυκού μπέικιν
Εκτέλεση
Σε μπολ βάζουμε τα αυγά που τα κτυπάμε ελαφρά με αλάτι.
Προσθέτουμε το λάδι και το γιαούρτι. Κτυπάμε με το σύρμα. Προσθέτουμε το
πιπέρι, το δυόσμο. Τέλος προσθέτουμε θρυμματισμένο το ανθότυρο και ανακατεύουμε
καλά. Τοποθετούμε σε λαδωμένες φόρμες σιλικόνης την ζύμη μας και σε προθερμασμένο
στους 180 βαθμούς φούρνο για 30 λεπτά