Υλικά
100 γ φουντούκια
75 γ άχνη ζάχαρη
2 ασπράδια αυγών
2 κουταλιές της σούπας πραλίνα φουντουκιού
3 κουταλιές σούπας νερό
2 κουταλιές σούπας λευκή ζάχαρη
20 ci
κρέμα γάλακτος.
Εκτέλεση
Στο μούλτι βάζουμε τα φουντούκια και τα κάνουμε σκόνη. Σε
μπολ βάζουμε τα ασπράδια και τα κτυπάμε με το μίξερ χειρός. Σε άλλο μπολ
βάζουμε όλα τα άλλα υλικά και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε τα κτυπημένα
ασπράδια ανακατεύοντας ελαφρά. Αδειάζουμε το περιεχόμενο του μπολ στο σκεύος
για το παγωτό και το τοποθετούμε στη κατάψυξη για 12 ώρες.