Κυριακή 30 Αυγούστου 2020

Κέικ καρύδας

 

Υλικά

2 αυγά

1 ποτήρι λάδι καλαμποκιού

100 γ ζάχαρη

100 γ αλεύρι

150 γ καρύδα τριμμένη

1 φάκελο μπέικιν

100 γ γάλα

 

Εκτέλεση

Σε μπολ βάζουμε τα αυγά και τα κτυπάμε με το μισό λάδι. Σε μεγαλύτερο μπολ βάζουμε το αλεύρι, το μπέικιν, την ζάχαρη και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το υπόλοιπο λάδι, τα αυγά με το λάδι αλλά και το γάλα. Ανακατεύουμε καλά το μείγμα μας. Προσθέτουμε την καρύδα ανακατεύοντας και πάλι. Μεταφέρουμε το μείγμα μας σε λαδωμένη φόρμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά.