Τρίτη 25 Αυγούστου 2020

Κέικ με κακάο

 

Υλικά

300 γ αλεύρι

180 γ ζάχαρη

120 γ γάλα

100 γ λάδι

1 φάκελο μπέικιν

2 κουταλιές της σούπας κακάο

1 βανίλια

1 αυγό

 

Εκτέλεση

Κτυπάμε το αυγό με την βανίλια. Σε μπολ βάζουμε όλα το αλεύρι, το μπέικιν, την ζάχαρη, το κακάο και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το λάδι, το γάλα και το αυγό. Ανακατεύουμε και τοποθετούμε το μείγμα μας σε λαδωμένο και αλευρωμένο πυρίμαχο σκεύος. Έπειτα σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 35 λεπτά