Σάββατο 6 Ιουνίου 2020

Ομελέτα με μπέικον και μανιτάρια




Υλικά

1 πακέτο μπέικον
½ συσκευασίας φρέσκα μανιτάρια
3 αυγά
2 πρέζες ξερό δυόσμο
2 πρέζες αλάτι
Ελάχιστο λάδι για το τηγάνι


Εκτέλεση

Σε δυνατή φωτιά βάζουμε το μπέικον κομμένο σε κομματάκια. Όταν είναι έτοιμο το αφαιρούμε σε μπολ και σοτάρουμε τα μανιτάρια κομμένα σε φέτες. Όταν είναι έτοιμα και αυτά τα αφαιρούμε, βάζοντας τα στο μπολ. Προσθέτουμε αλάτι και δυόσμο και ανακατεύουμε. Σε άλλο μπολ κτυπάμε τα αυγά. Βάζουμε στο τηγάνι το μπέικον με τα μανιτάρια και επάνω βάζουμε τα κτυπημένα αυγά.