Υλικά
200 γ γαλομυζήθρα Κρήτης
200 γ γραβιέρα Βερμίου
100 γ στραγγιστό γιαούρτι
3 αυγά
1/2 κούπα λάδι καλαμποκιού
1 κούπα αλεύρι
1 κουταλιά του γλυκού μπέικιν
1 κρέμα γάλακτος
2 πρέζες ξερό δυόσμο
1 πρέζα πιπέρι
Εκτέλεση
Σε μπολ βάζουμε τα αυγά, το λάδι, την κρέμα γάλακτος και
ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε την γραβιέρα τριμμένη και την γαλομυζήθρα το
ίδιο. Ανακατεύουμε και πάλι. Προσθέτουμε τον δυόσμο και το γιαούρτι. Τέλος
προσθέτουμε σιγά σιγά το αλεύρι με το μπέικιν και ανακατεύουμε. Μεταφέρουμε το
μείγμα μας σε λαδωμένο πυρίμαχο σκεύος και σε προθερμασμένο φούρνο στους 180
βαθμούς για 50 λεπτά