Τρίτη 23 Ιουνίου 2020

Μπισκότα


Ισπανική συνταγή


Υλικά

1 αυγό
80 γ ζάχαρη
1 φάκελο με βανίλια και ζάχαρη
50  αραβοσιτέλαιο
150 γ αλεύρι


Εκτέλεση

Σε μπολ βάζουμε το αυγό, την βανίλια, το λάδι και τα 70 γ από τη ζάχαρη. Κτυπάμε με ένα πιρούνι πολύ καλά. Προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε με το χέρι. Γίνετε μια μαλακή και εύπλαστη ζύμη. Παίρνουμε λίγη ποσότητα και κάνουμε μπαλάκια και τα πατάμε λίγο με την παλάμη μας για να πλατύνουν. Τα τοποθετούμε σε ταψάκι με λαδόκολλα. Πάνω βάζουμε ζάχαρη στο κάθε ένα. Τοποθετούμε το ταψί μας στους 180 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά.