Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2020

Mini gougeres au Roquefort




Υλικά

25cl νερό
80 γ αλατισμένο βούτυρο
150 γ αλεύρι
4 αυγά
50 γ τριμμένο τυρί


Εκτέλεση

Σε κατσαρόλα βάζουμε το νερό και το βούτυρο κομμένο σε φέτες. Όταν λιώσει το βούτυρο αφαιρούμε από την φωτιά και προσθέτουμε το αλεύρι, ανακατεύοντας με ξύλινη κουτάλα. Το βάζουμε πάλι αλλά σε χαμηλή φωτιά και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε ένα ένα τα αυγά. Τέλος βάζουμε το τυρί. Πλάθουμε μικρά μπαλάκια και τα τοποθετούμε σε ταψί με λαδόκολλα, σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.