Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020

Πίτα με κίτρινη κολοκύθα χωρίς φύλλο




Υλικά

1 κιλό σε κομμάτι κίτρινη κολοκύθα
250 γ αλεύρι
1 κούπα λάδι
1 κούπα γάλα
3 αυγά
100 γ φέτα
3 πρέζες δυόσμος
1 κουτάλι του γλυκού μπέικιν


Εκτέλεση

Σε ταψάκι βάζουμε την κολοκύθα και στο φούρνο για 30 λεπτά, στους 180 βαθμούς, να μαλακώσει. Όταν είναι έτοιμη την βγάζουμε και την αφήνουμε να κρυώσει. Έπειτα βγάζουμε την φλούδα της και την κόβουμε σε μικρά κομματάκια τοποθετώντας την  σε σουρωτήρι. Σε μπολ βάζουμε το αλεύρι, με το μπέικιν, το λάδι και τα αυγά ελαφρά κτυπημένα. Ανακατεύουμε καλά. Τέλος προσθέτουμε το γάλα, την φέτα και την κολοκύθα. Τοποθετούμε το μείγμα μας σε ταψάκι και το βάζουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για μια ώρα