Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020

Φάβα




Υλικά

1 ½ κούπα φάβα
2 κουταλιές της σούπας λάδι αραβοσίτου
1 κουταλιά της σούπας μηλόξυδο
30 γ τυρί τριμμένο κεφαλογραβιέρα
2 πρέζες αλάτι Ιμαλάιων
2 φέτες ζαμπόν κομμένες με το χέρι


Εκτέλεση

Σε βραστό νερό και αλατισμένο προσθέτουμε την φάβα. Την αφήνουμε να βράσει. Όταν είναι έτοιμη την σουρώνουμε και την μεταφέρουμε σε γυάλινο μπολ. Την πολτοποιούμε και προσθέτουμε τα υλικά όλα ανακατεύοντας καλά. Επάνω βάζουμε το ζαμπόν.