Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

Quiche Lorraine, σε παραλλαγή




Υλικά

1 πακέτο μπέικον
4 αυγά
1 κρέμα γάλακτος 35%
½ κούπα γάλα
1 πρέζα αλάτι
1 πρέζα πιπέρι
60 γ τυρί κίτρινο που λιώνει


Εκτέλεση

Σε τηγάνι βάζουμε το μπέικον και σε δυνατή φωτιά για να ψηθεί και να φύγουν τα λιπαρά του. Όταν είναι έτοιμο το βγάζουμε σε ένα μπολ που μέσα βάλαμε πριν χαρτί κουζίνας. Σε μπολ κτυπάμε τα αυγά και βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά μαζί. Ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το μπέικον και πάλι ανακατεύουμε. Τοποθετούμε το μείγμα μας σε ταψάκι και σε προθερμασμένο στους 180 βαθμούς φούρνο για 25 λεπτά.