Υλικά
500 γ χοντρό σιμιγδάλι
200 γ χλιαρό νερό
200 γ χυμό πορτοκαλιού
150 γ ζάχαρη
1 φάκελο ξηρή μαγιά
1 πρέζα αλάτι
Εκτέλεση
Σε μπολ βάζουμε το νερό, το χυμό, την ζάχαρη, την μαγιά και
ανακατεύουμε. Προσθέτουμε σταδιακά το σιμιγδάλι από ψηλά και συνεχίζουμε να
ανακατεύουμε. Τέλος προσθέτουμε το αλάτι. Βάζουμε το μείγμα μας σε μακρόστενη
φόρμα και σε προθερμασμένο στους 180 βαθμούς, αλλά σβησμένο φούρνο για 30
λεπτά. Έπειτα χωρίς να ανοίξουμε το φούρνο, τον ανάβουμε στους 180 βαθμούς και
το αφήνουμε για 40 λεπτά.