Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

Cake aux fruits confits maison


Από το περιοδικό 
LE MAGAZINE MARMITON


Υλικά

3 αυγά
250 γ αλεύρι
180 γ ζάχαρη
120 γ βούτυρο
1 φακελάκι ζάχαρης βανίλιας
1 φακελάκι μπέικιν
100 γραμμάρια ζαχαρωμένων φρούτων σε κομματάκια
3 κουταλιές της σούπας Ρούμι


Εκτέλεση

Σε ένα μικρό μπολ, βάζουμε  τα ζαχαρωμένα φρούτα με το ρούμι.
Σε άλλο μεγαλύτερο μπολ, βάζουμε το λιωμένο βούτυρο, τη ζάχαρη, προσθέτουμε τα αυγά με την βανίλια και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε το αλεύρι και το μπέικιν μέχρι να δημιουργηθεί μια ομαλή ζύμη.
Αποστραγγίστε τα φρούτα και τα βάζουμε στη ζύμη. Ανακατεύουμε καλά.
Βουτυρώνουμε ένα ταψάκι, και βάζουμε μέσα την ζύμη μας. Τοποθετούμε σε προθερμασμένο στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά.