Μετά από πολύμηνη απουσία από την κουζίνα, λόγω ατυχήματος,
ξεκινώ και πάλι με απλές παρασκευές γλυκών και φαγητών.
Υλικά
1 βαζάκι με γλυκό του κουταλιού σύκο
50 γ αμύγδαλα ξεφλουδισμένα
Εκτέλεση
Μεταφέρουμε σε μπολ, το γλυκό σύκο χωρίς το σιρόπι. Κόβουμε
στο μούλτι τα αμύγδαλα, σε μικρά κομματάκι, όχι σε σκόνη. Μεταφέρουμε τα αμύγδαλα
στο μπολ και πολτοποιούμε τα σύκα. Ανακατεύουμε καλά και το μείγμα μας και το
μεταφέρουμε στο βαζάκι.