Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021

Ρεβίθια με κους κους - Μαροκινό πιάτο

 

Υλικά

40 γ κους κους

60 γ ρεβίθια χοντρά

 

Εκτέλεση

Βάζουμε σε μπολ με ζεστό νερό τα ρεβίθια με μία κουταλιά σόδα και τα αφήνουμε για δύο ώρες. Μετά τα ξεπλένουμε και τα βάζουμε σε αλατισμένο νερό να βράσουν. Το κους κους το βάζουμε σε μπολ με 2 φορές το βάρος του με ζεστό νερό και το σκεπάζουμε. Όταν τα δύο υλικά μας είναι έτοιμα ανακατεύουμε από όση ποσότητα θέλουμε τα υλικά μας στο πιάτο μας. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.