Σάββατο 29 Μαΐου 2021

Σοκολατένιο επιδόρπιο

 

Υλικά

500 γ γάλα

400 γ σοκολάτα

1 κουβερτούρα 45% κακάο

3 κουταλιές κορν φλάουερ

 

Εκτέλεση

Σε κατσαρόλα βάζουμε το γάλα, με το κορν φλάουερ και ανάβουμε την φωτιά σε μεσαία θερμοκρασία. Προσθέτουμε, την κουβερτούρα σε κομμάτια. Ανακατεύουμε συνέχεια έως ότου γίνει ένα πηχτό μείγμα. Με κουτάλα σούπας το μείγμα το μεταφέρουμε σε μπολ και τα βάζουμε στο ψυγεία για 40 λεπτά.