Δευτέρα 24 Μαΐου 2021

Γλυκό λεμονιού

 

Ιταλική συνταγή

 

Υλικά

150 γ αλεύρι

130 γ ζάχαρη

450 γ γάλα με χαμηλά λιπαρά

4 αυγά

1 λεμόνι χυμό και ξύσμα

 

Εκτέλεση

Σε μπολ βάζουμε τα αυγά με την ζάχαρη και κτυπάμε με το σύρμα. Προσθέτουμε το αλεύρι σταδιακά και ανακατεύουμε. Τώρα είναι η σειρά του λεμονιού και το ξύσμα. Τέλος προσθέτουμε το γάλα. Μεταφέρουμε το μείγμα μας σε ταψάκι με μικρές διαστάσει και στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά.