Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019

Κέικ με μπισκοτένια γεύση



Υλικά

150 γ αλεύρι
150 γ τριμμένο μπισκότο
100 γ ζάχαρη
200 γ  ηλιέλαιο
2 αυγά
2 βανίλιες
1 πρέζα αλάτι


Εκτέλεση

Σε μπολ βάζουμε το αλεύρι, το μπισκότο, την ζάχαρη, και το αλάτι. Ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε το λάδι και μετά τα αυγά αλαφρά κτυπημένα μαζί με τις βανίλιες. Ανακατεύουμε. Σε μακρόστενη φόρμα που βουτυρώσαμε και βάλαμε πάλι μπισκότο τριμμένο, προσθέτουμε το μείγμα μας. Τοποθετούμε σε προθερμασμένο φούρνο την φόρμα μας στους 180 βαθμούς για 35 λεπτά.