Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020

Σαλάτα με αντίβες, ροκφόρ, φουντούκια και αμύγδαλα

 


Υλικά

1 αντίβα

1 κομμάτι τυρί ροκφόρ

1 κουταλιά της σούπας λάδι

1 πρέζα αλάτι

2 φουντούκια

2 αμύγδαλα

 

Εκτέλεση

Αφαιρούμε τα πρώτα φύλλα από την αντίβα και τα πετάμε. Καθαρίζουμε τα επόμενα με νερό και τα στεγνώνουμε με σε στεγνή πετσέτα. Τα Κόβουμε σε ροδέλες και τα βάζουμε σε μπολ. Κόβουμε το τυρί σε μικρά κομμάτια και προσθέτουμε, το λάδι, το αλάτι, τα αμύγδαλα και τα φουντούκια.