Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020

Πίτα με μπέικον και φέτα

 

Υλικά

180 γ αλεύρι

100 γ γάλα

100 γ φέτα

1 πακέτο μπέικον

1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν

2 αυγά

2 κουταλιές της σούπας λάδι

1 κουτί κρέμα γάλακτος

 

Εκτέλεση

Σε μπολ βάζουμε τα αυγά και τα κτυπάμε ελαφρά. Προσθέτουμε το λάδι και το μπέικον κομμένο σε μικρά κομματάκια. Προσθέτουμε, το αλεύρι με το μπέικιν, αλλά και το γάλα. Τέλος βάζουμε την φέτα θρυμματισμένη. Σε βουτυρωμένο ταψάκι βάζουμε το σουσάμι και πάνω την ζύμη μας. Τοποθετούμε το ταψάκι σε φούρνο προθερμασμένο στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά.