Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020

Ομελέτα με μανιτάρια

 

Υλικά

1 κουτί φρέσκα μανιτάρια

3 αυγά

½ κουταλάκι του γλυκού βούτυρο

Αλάτι, πιπέρι

1 πρέζα δυόσμο

 

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε και κόβουμε σε λεπτές φέτες τα μανιτάρια. Σε μπολ βάζουμε τα αυγά και τα κτυπάμε ελαφρά με πιρούνι προσθέτοντας το αλάτι και το πιπέρι. Σε τηγάνι που βάζουμε στην φωτιά, προσθέτουμε το βούτυρο και τα μανιτάρια. Όταν είναι έτοιμα, προσθέτουμε τα κτυπημένα αυγά και ανακατεύουμε. Όταν είναι έτοιμα προσθέτουμε τον δυόσμο.