Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019

Δροσερό γλυκό ψυγείου




Υλικά


2 κρέμες ζαχαροπλαστικής βανίλια
1 σακουλάκι γκαρνί κρέμα
1 πακέτο μπισκότα πτι μπερ
1 λίτρο γάλα
2 κουταλιές κακάο
6 κουταλιές σούπας μαρμελάδα φράουλα



Εκτέλεση


Σε ένα πυρέξ βάζουμε τα μπισκότα μας το ένα δίπλα στο άλλο καλύπτοντας όλη την επιφάνεια. Κτυπάμε με το μίξερ την μια κρέμα με τα 400 γ γάλα, έως ότου γίνει κρέμα. Σε αυτή προσθέτουμε τις 3 κουταλιές μαρμελάδα και ανακατεύουμε καλά με ένα κουτάλι. Απλώνουμε το μύγμα μας πάνω στα στρωμένα μπισκότα. Επάνω βάζουμε άλλη μια στρώση μπισκότα και επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία με την επόμενη κρέμα μας. Ετοιμάζουμε τώρα την γκαρνί με 200 γ γάλα προσθέτοντας δύο κουταλιές κακάο. Όταν είναι έτοιμη την προσθέτουμε πάνω από την κρέμα μας και πασπαλίζουμε με τριμμένο μπισκότο.  Βάζουμε το πυρέξ μας στο ψυγείο για 4 ώρες πριν το σερβίρισμά του γλυκού μας. Από τις συνταγές της Sotiria amor.