Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019

Μπισκότα με βρώμης, μέλι και κανέλα




Υλικά     


80 γ αλεύρι
80 γ νιφάδες βρώμης
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
1/2 κ.γ. κανέλα
80 γ ζάχαρη
120 γ. αραβοσιτέλαιο
2 κ.σ. μέλι


Εκτέλεση


Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180ο.
Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε το αλεύρι, το μπέικιν, την κανέλα, τη ζάχαρη και τις νιφάδες βρώμης.
Σε ένα μικρό μπολ αναμειγνύουμε το αραβοσιτέλαιο με το μέλι, μέχρι να διαλυθεί όσο το δυνατόν περισσότερο το μέλι.
Ρίχνουμε το υγρό μείγμα στα στερεά και πλάθουμε με το χέρι για να υγρανθεί όλο.
Τοποθετούμε λαδόκολλα σε ταψί, και βάζουμε μπαλίτσες απο τη ζύμη στο μέγεθος καρυδιού, αφήνοντας απόσταση μεταξύ τους. 
Τα πατάμε με το χέρι ή με σπάτουλα να πλατύνουν και ψήνουμε για 12-14 λεπτά, ώσπου να χρυσίσουν.
Αφού ψηθούν, τα αφήνουμε για 4-5' στο ταψί και έπειτα τα τοποθετούμε σε σχάρα μέχρι να κρυώσουν.