Υλικά
500 γ αλεύρι
200 γ αραβοσιτέλαιο
400 γ ζάχαρη
350 γ γάλα
4 αυγά
200 γ αραβοσιτέλαιο
400 γ ζάχαρη
350 γ γάλα
4 αυγά
4 κουταλάκια κακάο
2 βανίλιες
2 κουτ. γλυκού μπέικιν
1/2 κουτ. γλυκού αλάτι
2 βανίλιες
2 κουτ. γλυκού μπέικιν
1/2 κουτ. γλυκού αλάτι
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ βάζουμε το λάδι και την ζάχαρη. Τα ανακατεύουμε
καλά, με το σύρμα. Προσθέτουμε ένα ένα, τα αυγά. Ύστερα βάζουμε τις βανίλιες και
το αλάτι. Αργότερα το γάλα και στο τέλος το αλεύρι με το μπέικιν και το κακάο. Ανακατεύουμε καλά. Τοποθετούμε
το μείγμα μας σε φόρμα βουτυρωμένη και στο φούρνο για 1 ώρα στους 190
βαθμούς, που πριν είχαμε θερμάνει.