Παρασκευή 5 Απριλίου 2019

Γλυκό Ψυγείου



Υλικά

2 πακέτα σαβαγιάρ
1 ½ λίτρου χυμό μπανάνας
3 φάκελα κρέμας ζαχαροπλαστικής
1 κουτί (200 γ.) κρέμα γάλακτος 35%
1 φάκελο τριμμένο μπισκότο


Εκτέλεση

Σε ένα μπολ βάζω το χυμό της μπανάνας το 1 λίτρο, την κρέμα γάλακτος και τα φάκελα με την σκόνη της κρέμας. Με το μίξερ κτυπάω το μείγμα έως ότου ανακατευτούν τα υλικά. Παίρνω ένα μπολ, βάζω τον υπόλοιπο χυμό μπανάνας και ένα ένα βάζω τα σαβαγιάρ να βραχούν. Έπειτα τα τοποθετώ το ένα δίπλα στο άλλο, σε ένα παραλληλόγραμμο πυρ εξ. Μετά την πρώτη στρώση των σαβαγιάρ βάζω επάνω την μισή δόση της κρέμας. Από επάνω βάζω άλλη μια σειρά σαβαγιάρ εμβαπτιζόμενα πριν στον χυμό και την υπόλοιπη κρέμα από πάνω. Την στρώνω ομοιόμορφα και από επάνω βάζω το τριμμένο μπισκότο. Το τοποθετώ στο ψυγείο για τρεις ώρες.