Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

Ρολό κοτόπουλο με μανέστρα


Υλικά

1 ρολό κοτόπουλο
1 πράσινη πιπεριά
1 κόκκινη πιπεριά
2 κουταλιές της σούπας λάδι
1 1/2 ποτήρι νερό
2 ντομάτες κομμένες σε μικρά κομμάτια
2 κούπες μανέστρα


Εκτέλεση


Σε κεραμική γάστρα βάζω το κοτόπουλο και το λάδι για να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές. Προσθέτω τις πιπεριές σε μικρά κομματάκια και τις αφήνω για 10 λεπτά. Ύστερα βάζω τις ντομάτες και τον ζωμό κότας. Βράζουν για 10 λεπτά ακόμα. Προσθέτω το νερό και την μανέστρα. Σκεπάζω το ταψί με το καπάκι του και το αφήνω να βράσει μέχρι να πάρει όλα τα υγρά η μανέστρα, περίπου για 35 λεπτά.