Υλικά
200 γ μπισκότα ψιλοκομμένα
200 γ μαύρη σοκολάτα λειωμένη
250 γ τυρί μαλακό
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το τυρί και τη σοκολάτα μέχρι να
έχουμε μια σφιχτή αλλά λεία κρέμα. Προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα μπισκότα, συνεχίζουμε
το ανακάτεμα για να έχουμε ένα εύπλαστο
μείγμα. Απλώνουμε ένα φύλλο μεμβράνης στην επιφάνεια εργασίας, βάζουμε μέσα τη
ζύμη και της δίνουμε σχήμα σαλαμιού. Το βάζουμε στο ψυγείο να σφίξει για δύο
ώρες.