Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021

Κέικ με κατσικίσια φέτα και βραστή γαλοπούλα

 

Υλικά

250 γ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του

3 αυγά

½ κούπα λάδι

½ κούπα γάλα

1 συσκευασία βραστή γαλοπούλα

150 γ φέτα κατσικίσια Μυτιλήνης

Αλάτι, πιπέρι

 

Εκτέλεση

Σε μπολ κτυπάμε ελαφρά τα αυγά και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Βάζουμε το αλεύρι και το γάλα με το λάδι. Ανακατεύουμε καλά. Κόβουμε την γαλοπούλα σε κομμάτια και τα προσθέτουμε και αυτά. Θρυμματίζουμε την φέτα και αυτή την βάζουμε στο μπολ. Ανακατεύουμε και πάλι. Λαδώνουμε στενόμακρη φόρμα και βάζουμε την ζύμη μας. Τοποθετούμε την φόρμα σε προθερμασμένο στους 200 βαθμούς, φούρνο για 50 λεπτά