Υλικά
230 γ αλεύρι
3 αυγά
1 πρέζα αλάτι
30 γ γάλα
30 γ λάδι
1 ποτήρι χλιαρό νερό
15 κομμάτια κάπαρη Ιταλίας σε κομμάτια
2 κουταλάκια μπέικιν
3 πρέζες δυόσμο
6 φέτες ζαμπόν σε κομμάτια
100 γ τυρί κίτρινο τριμμένο
Σουσάμι για την επιφάνεια.
Εκτέλεση
Κτυπάμε καλά τα αυγά. Προσθέτουμε το γάλα, το λάδι. Όλα τα άλλα υλικά και τέλος το αλεύρι και το
νερό. Μεταφέρουμε την ζύμη σε βουτυρωμένη φόρμα. Πάνω βάζουμε σουσάμι. Τοποθετώ το σκεύος σε προθερμασμένο στους 180
βαθμούς για 50 λεπτά.