Υλικά
150 γ βρόμη
1 κουταλάκι baking
1 κουταλάκι αλάτι Ιμαλαϊων
2 ασπράδια αυγών
200 γ γάλα με 1,5% λιπαρά
Εκτέλεση
Βάζετε τη βρόμη, το μπέικιν και το αλάτι στο multi και τα
χτυπάτε για να γίνουν σκόνη. Σε ένα μπολ ανακατεύετε με σύρμα τα ασπράδια και
το γάλα. Μετά προσθέτετε την αλεσμένη βρόμη στο μείγμα με το γάλα και
ανακατεύουμε. Αλείφετε ένα αντικολλητικό τηγάνι με λίγο λάδι. Το ίδιο κάνουμε
για κάθε δεύτερη κουταλιά ζύμης. Όταν κάψει πολύ καλά, ρίχνετε το μείγμα με
κουτάλα. Τα γυρίζετε με σπάτουλα από τις
δύο πλευρές μέχρι να πάρουν χρώμα.