Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022

Κρέας κατσαρόλας

 

Υλικά

300 γ μαλακό κρέας μοσχαρίσιο, σε μπουκιές κομμένο

300 γ σκληρό κρέας μοσχαρίσιο, κομμένο σε φέτες

1 κρεμμύδι

3 καρότα

3 κουταλιές πελτέ

25 γ βούτυρο

40 γ λευκό κρασί

1 κύβο βοδινού

 

Εκτέλεση

Σε κατσαρόλα βάζουμε το βούτυρο και θωρακίζουμε το κρέας. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και τα καρότα. Προσθέτουμε το κρασί και τον πελτέ και τον κύβο. Σιγοβράζουμε για 1.30 λεπτά. Σερβίρουμε με ρύζι.