Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Κέικ μελιού



Υλικά


3 φλιτ. Αλεύρι
¼ κ. γ. αλάτι
1  κ. γ. κανέλα
1  κ. γ. μπεικιν
1  φλιτ. Μέλι
½ φλιτ. Λάδι
1  φλιτ. Καστανή Ζάχαρη
3  αυγά
4  κ. σούπας γάλα
Λίγες σταγόνες σοκολάτας κουβερτούρα




Εκτέλεση


Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι, το αλάτι, την κανέλα και ανακατεύουμε καλά.
Ζεσταίνουμε το μέλι και το λάδι σε σιγανή φωτιά και μετά τα βάζουμε στο μείγμα.
Κτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη και το γάλα.
Βάζουμε και αυτά στο μπολ με τα άλλα υλικά μέχρι να ανακατευτούν καλά.
Βουτυρώνουμε την φόρμα και αδειάζουμε τη ζύμη.
Τοποθετούμε στο φούρνο την φόρμα για 50 λεπτά στους 180ο.