Υλικά
3 αυγά
4 κ. σούπας ζάχαρη
4 κ. σούπας λάδι καλαμποκιού
5 κ. σούπας αλεύρι
1 κ. γλυκού μπέικιν
4 μήλα
Εκτέλεση
Καθαρίσουμε εξωτερικά τα μήλα. Τα τρία τα τρίβουμε στο τρίφτη. Το τέταρτο το κόβουμε στα τέσσερα κομμάτια και αφαιρούμε το εσωτερικό τους. Το κόβουμε λεπτές φέτες και το αφήνουμε στο πλάι. Σε μπολ βάζουμε τα αυγά και την ζάχαρη και τα ανακατεύουμε με τον αυγογδάρτη. Προσθέτουμε το λάδι, το μπέικιν, και το αλεύρι σε δόσεις. Βάζουμε τα τριμμένα μήλα. Μεταφέρουμε σε βουτυρωμένο πυρίμαχο σκεύος το μείγμα μας και πάνω τις φέτες του τελευταίου μήλου. Τοποθετούμε το σκεύος μας σε ζεστό στους 180 βαθμούς φούρνο για 40 λεπτά.
