Κυριακή 18 Αυγούστου 2024

Δροσερό σνακ

 

Υλικά

 2 αγγουράκια

120 γ τόνου σε νερό

60 γ τυρί κότατζ

ροδέλες ελιάς

2 κ γ μαγιονέζα

2 κ γ μουστάρδα

1 κ σ λάδι

 

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε τα αγγουράκια. Με κουτάλι αδειάζουμε το εσωτερικό τους. Σε μπόλ βάζουμε τον τόνο που πριν είχαμε στραγγίσει. Προσθέτουμε το λάδι την μαγιονέζα και την μουστάρδα και ανακατεύουμε. Με κουταλάκι βάζουμε στα αγγουράκια το μείγμα. Πάνω βάζουμε το τυρί και τις ελιές.