Υλικά
1 ½ κούπα αλεύρι
½ ποτήρι λάδι
3 αυγά
1 πρέζα αλάτι
1 πρέζα πιπέρι
1 ποτήρι γάλα
½ ποτήρι νερό
500 γραμμάρια φέτα
Εκτέλεση
Κτυπάμε τα αυγά σε ένα μπολ, προσθέτουμε το λάδι, το αλεύρι,
γάλα το αλάτι και το πιπέρι. Όταν ενωθούν τα υλικά προσθέτουμε το νερό, ώστε ο
χυλός να είναι ρευστός. Τέλος προσθέτουμε την φέτα θρυμματισμένη. Βουτυρώνουμε ένα
ταψάκι και βάζουμε την ζύμη μας μέσα. Σε προθερμασμένο φούρνο τοποθετούμε το ταψί στους 180 βαθμούς για 45
λεπτά.