Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

Σπετστοφάι



Υλικά

8 λουκάνικα
½ ποτήρι λάδι
½ ποτήρι νερό
8 πράσινες πιπεριές
8 κόκκινες πιπεριές
6 κρεμμύδια
4 σκελίδες σκόρδο
2 συσκευασίες ντομάτα σε μικρά κομματάκια
Ρίγανη, δυόσμο, αλάτι, πιπέρι
500 γραμμάρια φέτα τριμμένη

Εκτέλεση

Κόβουμε σε κάθετες φέτες τα λουκάνικα και τα σοτάρουμε σε ένα τηγάνι με λάδι για να πάρουν χρώμα, τα κάνουμε σε δόσεις και τα βγάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ.
Κόβουμε τις πιπεριές σε φέτες, τα κρεμμύδια και το σκόρδο.
Έπειτα σοτάρουμε τις πιπεριές, ανακατεύοντας κατά διαστήματα. Όταν είναι έτοιμες προσθέτουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο.
Όταν είναι έτοιμα, προσθέτουμε τα λουκάνικα, τις ντομάτες από τις συσκευασίες, το νερό, την ρίγανη, τον δυόσμο, το αλάτι και το πιπέρι.
Ανακατεύουμε καλά και τα αφήνουμε να βράσουν για 15 λεπτά.
Τα σερβίρουμε σε ένα μεγάλο πυρεξ και από πάνω βάζουμε την τριμμένη φέτα.